Våre

prosjekter

Fillan Næringspark

2020-2021 / Næringspark

Fillan Næringspark er et opparbeidet område på ca. 40 mål.  Dette ligger ca. 500 m fra Fillan sentrum. Her er det en unik mulighet for å etablere seg med Lager, forretningsbygg eller å leie lagerlokaler. Tomtene vil være fleksibel i inndeling og størrelse. Det vil bli lagt til rette for vei, vann og avløp inntil tomtegrensen. En stor del av området ligger tett inntil RV 714 på vei inn til Fillan på tur fra Trondheim.

Se byggeprosjekt

Sjøsiden Lervågen

2020-2021

Et sjønært boligområde i umiddelbar nærhet til Fillan sentrum. Her vil det bli både leiligheter og rekkehus. Området er tilknyttet mange fine turmål både ved sjøen og innover i marka til Blåskoghytta. Innenfor området finnes også marina der det vil bli mulighet for å leie båtplass. Det er også på sikt planer om å etablere en restaurant med utsikt ut over Fillfjorden.

Se byggeprosjekt

Sandstadtoppen

2020-2021 / Nybygg

Er du glad i å se sjøen? Da har du muligheten her. Det planlegges 8 stk. leiligheter med flott utsikt over store deler av Trondheimsleia. Her kan du se både hurtigruten og cruiseskip passere. Hurtigbåtterminalen med korrespondanse mellom Trondheim og Kristiansund ligger ca. 1,5 km unna.

Se byggeprosjekt